Hovenier, de-passie, hoveniersbedrijf, John Cp, cup, tuin, tuin aanleg, onderhoud, tuinaanleg en onderhoud, Verkoop van Vaste planten, heesters, bomen, graszoden, waterplanten, meststoffen, kunstgras

Welkom

Tuinaanleg

Onderhoud

Bestrating

Projecten

Kunstgras

Contact


Bestrating

Bestrating heeft niet alleen een praktische functie. Terrassen en paden brengen ook structuur in uw tuin. Bij de aanleg of de verandering van een tuin is de keuze van het soort bestrating van groot belang.

Er is een grote verscheidenheid aan bestrating. Afhankelijk van de toepassing kunnen er terrastegels, natuursteen tegels, getrommelde stenen, gebakken stenen, betonklinkers, of grind en split gebruikt worden.
Wij kunnen alle soorten bestrating leveren en leggen.

Het aanleggen van sierbestrating is specialistisch werk. Het vereist ervaring om de door u gewenste motieven en/of patronen te maken. In overleg met u, maken wij het ontwerp voor de sierbestrating.

Hoveniersbedrijf de passie heeft een ruime ervaring in het leggen van alle soorten bestrating. Wij bestraten niet alleen paden en terrassen, maar ook grotere objecten zoals inritten en parkeerplaatsen.

©2021 De Passie
Tuinaanleg Hovenier, de-passie, hoveniersbedrijf, John Cp, cup, tuin, tuinaanleg, onderhoud,
Onderhoud depassie, Beers, Beugen, Boxmeer, Cuijk, Escharen, Gassel, Grave, Haps, Katwijk, Ledeacker,
Bestrating Landhorst, Langenboom, Linden, Mill, Oeffelt, Oploo, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Sint Anthonis, Sint Agatha, Stevensbeek, Vianen, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Vredepeel, Wanroij, Westerbeek, Wilbertoord
Projecten Bomen snoeien, Bomen rooien, Bomen frezen, maaiwerkzaamheden, vijver, vijver aanleg en onderhoud